16.03.2018 KKTC

TORA, 400 Alpet akaryakıt istasyonunda

KKTC’de gerçekleşen tank temizliğinden memnun kalan Alpet, Türkiye’deki 400 akaryakıt istasyonunu TORA’ya emanet etti!

Altınbaş Holding Enerji Grubu şirketlerinden ALPET, KKTC’deki Tank Temizliği projesinden sonra, Türkiye’deki akaryakıt istasyonlarının Tank Temizliği projesini de bir kez daha alanında uzman olan TORA’ya emanet etmiştir. Türkiye genelindeki 400’e yakın akaryakıt istasyonunda yapılması planlanan akaryakıt tank temizliği operasyonu ile sürdürülebilir yakıt kalitesi ve dolayısıyla artan müşteri memnuniyeti amaçlanmaktadır.

Türkiye geneline yayılmış 20 ekibindeki 65 uzman personeli ile yılda 5.000’in üzerinde akaryakıt istasyonunda bakım faaliyetleri yürüten TORA, bugüne kadar 280.000’in üzerinde akaryakıt tankının temizliğini gerçekleştirmiştir. Tank temizliği gerçekleştirildikten sonra ayrılan tortular dikkatlice muhafaza edilerek, doğaya karışmadan MOTAT sistemine kayıtlı Ulusal Atık Taşıma Lisansına sahip atık tankerleri ile bertaraf tesislerine taşınmaktadır. Çevre kirliliğini önleyerek yapılan tank temizliği ile Alpet istasyonları temiz ve tehlikeden arındırılmış bir şekilde bırakılmaktadır. Bugüne kadar toplamda 6 milyon lt tehlikeli atık Ulusal Atık Taşıma Lisanslı Tankerler ile Lisanslı Atık Bertaraf tesislerine taşınması sağlamıştır.

TORA bakım ekipleri, yeraltı akaryakıt tank temizliğini yeni nesil Tank Temizliği ekipmanları ile gerçekleştirerek, herhangi bir hataya yol açabilecek unsurları minimum seviyeye indirmekte ve işlemin risksiz bir şekilde tamamlanmasını sağlamaktadır.