23.08.2017 İstanbul

Tünel Tipi Araç Yıkama Sistemleri

Tora güvencesiyle sunulan Washtec tünel tipi araç yıkama makineleri akaryakıt istasyonlarının vazgeçilmez tercihi.

Zaman hepimizin hayatında önemli bir konudur, hele büyük şehirlerde önemi daha da fazla hissedilmektedir.  Zamanı efektif olarak kullanabilmek için birçok teknolojik üründen faydalanmaktayız. Arabalar, bu ürünlerin başında gelir fakat birçok durumda bize hız kazandıran arabalarımız, bazen zaman kaybı da yaşatabilmektedir. Özellikle arabalarımızın temizlenmesi veya yıkanması söz konusu olduğunda, süreç fazlasıyla zaman kaybına yol açmaktadır.

 Günümüzde Havaalanları, otoparklar, alışveriş merkezleri gibi mekânlar araba trafiğinin yoğun olduğu noktalardır. İnsanlar bu noktalarda arabalarını belirli süreler bırakarak, yapacakları işlere odaklanmaktadır. Araba yıkamak için en ideal zaman periyodu bu gibi durumlar olmaktadır. Burada önemli olan nokta hızlı bir şekilde en iyi sonuçla arabayı yıkayarak müşteriye teslim edebilmektir. Mevcut durumda klasik yani el ile araç yıkama yöntemleri ile bu hizmet verilmektedir. Bu tarz bir araç yıkama hizmeti ile zaman kaybının önüne geçilemediği gibi yıkama maliyetleri de çok yüksek boyutlarda olmaktadır.

Bu sorunu çözebilmenin yolu teknolojik gelişmelerden faydalanmakla mümkündür. Tünel Tipi Araç Yıkama sistemleri tam da bu sorunu çözmek için geliştirilmiştir. Modüler yapıları sayesinde araba kapasitesine göre tasarlanabilmektedir. Saatte 30 ile 140 araba yıkama kapasitesi aralığında ayarlanabilen sistemler, başka birçok konuda da avantaj sağlamaktadır. Sağladıkları hızlı ve mükemmel fırçalı oto yıkama performansının yanında, elektrik, su ve kimyasal sarfiyatlarını minimum seviyede tutmaları bu avantajların bir parçasıdır. Kullanılan ileri araç yıkama teknolojisi arabanın üç boyutlu şeklini sistem belleğine kaydederek yıkama yapılacak arabada en iyi sonucun alınmasını sağlamaktadır. Bu sayede hızlı ve mükemmel bir şekilde fırçalı oto yıkama hizmeti yapılmaktadır. Alınan sonuçlar ise her yönden araba sahiplerini ve işletmecileri memnun etmektedir. Araba kullanıcıları açısından hızlı ve mükemmel bir oto yıkama hizmeti sağlayan sistemler, aynı zamanda işletmeci açısından da sağladığı düşük su, elektrik ve yıkama kimyasalı kullanımı ve düşük bakım giderleri sayesinde maliyetleri azaltarak daha verimli bir işletme ortamı sağlamaktadır. Ayrıca bu düşük sarfiyat miktarları çevreye verilen zararında azaltılması konusunda büyük önem taşımaktadır. Kullanılan araç yıkama kimyasalları doğada çözülebilecek şekilde tasarlandığından, çevre kirliliğine sebebiyet vermemektedir.

Sonuç olarak arabaların hızlı ve mükemmel bir şekilde yıkanması için Tünel Tipi Oto Yıkama Sistemleri en doğru ve efektif çözüm olarak öne çıkmaktadır.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=My58KHFlfEE&index=2&list=PLF73BMSdStzSnHOVcNuUpofIpUKoU6rnl